Ma. t/m Zo, 08.00 - 23.00 uur
Opbroekweg 40, 7461 PH Rijssen

Welkom bij TC de Mors!

Onlangs ben je lid geworden bij TC de Mors. Namens het bestuur en alle leden heten wij jou van harte welkom bij ons op de vereniging. Wij zijn blij je als nieuw lid te mogen begroeten en hopen dat je veel plezier zult gaan beleven op ons mooie tennis- en padelpark!

Om je alvast een beetje wegwijs te maken binnen onze vereniging, vind je op deze pagina de eerste basisinformatie. Mocht er na het lezen van deze informatie nog vragen zijn, dan kun je contact opnemen via info@tcdemors.nl. Wij helpen je graag verder.

Lidmaatschap

De prijzen van een lidmaatschap staan vermeld op het digitale inschrijfformulier en zijn ook terug te vinden hier op onze website. Hier staan ook eventuele speciale aanbiedingen vermeld.

Wanneer een senioren lidmaatschap beëindigd wenst te worden, dient dit schriftelijk vóór 1 december gemeld te worden bij de ledenadministratie (of per e-mail naar ledenadministratie@tcdemors.nl).
Junioren lidmaatschappen kunnen naast 1 december ook vóór 1 juni van het geldende jaar worden opgezegd.

KNLTB-spelerspas en KNLTB ClubApp

Er is een digitale ledenpas voor je aangevraagd bij de KNLTB. Zodra deze is geregistreerd, ontvang je van de ledenadministratie bericht waarin je bondsnummer staat vermeld. Daarnaast ontvang je een e-mail met een initieel wachtwoord voor de KNLTB ClubApp. Je kunt te alle tijden via de ClubApp een nieuw wachtwoord aanvragen, kies hiervoor bij inloggen voor de optie "Wachtwoord vergeten".

Met het bondsnummer en bijbehorend wachtwoord kun je inloggen bij de KNLTB ClubApp. Daarnaast kun je jezelf met het bondsnummer aanmelden bij KNLTB geregistreerde competities en toernooien.

Via de KNLTB ClubApp houden we je op de hoogte van het laatste clubnieuws en -activiteiten, heb je de mogelijkheid om banen te reserveren en kun je jezelf aanmelden voor een (jaarlijkse) bardienst. Speel je competitie, dan kun je hier het speelschema en uitslagen van je team inzien of de KNLTB Digitale ledenpas openen (om je te identificeren waar nodig).

Klik hier om de instructie voor de ClubApp te downloaden.

Pasfoto
Let op! Het is verplicht om een (recente) pasfoto te uploaden via de KNLTB ClubApp, om deel te mogen nemen aan toernooien of competities. Doe dit daarom gelijk na installatie van de ClubApp.

  • Ga in de ClubApp naar "Meer"
  • Klik op het camera icoon
  • Lees de instructies door en bevestig deze
  • Maak en/of upload een nieuwe foto

Omdat de foto ook gebruikt wordt voor jouw ledenpas, zijn er een aantal voorwaarden waar de foto aan moet voldoen. Lees daarom de instructies goed door. De foto zal door de ledenadministratie beoordeeld worden, voordat deze zichtbaar wordt in de ClubApp en op je digitale ledenpas.

Tennis- of padelbaan reserveren

Om een baan te reserveren ga je naar de KNLTB ClubApp. Kies in de navigatie voor "Spelen" en vervolgens "Baan reserveren". Hier kun je de datum en tijdstip selecteren waarop je een baan wenst te reserveren.

Er kan maximaal 24 uur van te voren een baan worden gereserveerd. Het is de bedoeling dat alle spelers die daadwerkelijk op de baan staan, geregistreerd worden bij de reservering.

Toegang tot sportpark en clubhuis

Om toegang tot het sportpark en/of het clubhuis (kleedkamers/toiletten) te krijgen, werken wij met een bluetooth toegangssysteem.

Wanneer je hier gebruik van wilt maken, dien je de "PalGate" app te installeren op je mobiel. Vul je mobiele nummer in en de rest wijst zich vanzelf.

Klik hier om de instructie voor het toegangssysteem te downloaden.

Zichtbaarheid mobiele nummer
Let op! Om jouw gegevens beschikbaar te kunnen maken in de Palgate app, is het noodzakelijk om je mobiele nummer in de KNLTB ClubApp op zichtbaar te zetten. Vanwege de AVG-regelgeving kunnen wij anders jouw mobiele nummer niet automatisch doorgeven. In bovenstaande instructie staat vermeld hoe je dit kunt aanpassen.

Eén keer per maand wordt er een update gedraaid en worden alle nieuwe nummers toegevoegd aan het systeem.

Mocht je vragen hebben over deze app dan kan er contact worden opgenomen met de wedstrijdcommissie (wedstrijdcommissie@tcdemors.nl).

Bardienst

Omdat TC de Mors volledig draait op vrijwilligers en wij onze mensen niet willen overbelasten, is er tijdens een ledenvergadering besloten dat alle seniorleden van de club (uitgezonderd 65+ers, sponsoren, bestuur- en commissieleden) zich bij het aanmelden verplichten tot het draaien van minimaal 1 bardienst per jaar.

Er zijn 1 of 2 keer per jaar instructieavonden voor nieuwe leden. Mocht je als nieuw lid liever wachten totdat je deze instructie hebt gehad, dan is het prima om je op een later tijdstip in te schrijven voor een bardienst.

Via de KNLTB ClubApp is het mogelijk om jezelf in te schrijven voor een nog niet ingevulde bardienst. Wanneer er onverwacht diensten uitvallen of op korte termijn (extra) diensten vrij vallen, dan zal de bardienstcommissie eerst een uitnodiging versturen naar leden die nog geen bardienst hebben gedraaid. Blijft een bardienst open staan? Dan zal deze bardienst per willekeur ingepland worden door de bardienstcommissie, waarbij degene die nog geen bardienst hebben gedraaid als eerste zullen worden toegewezen.

De sleutel voor het openen van de kantine kan worden opgehaald bij de dagcaptains. Waar je precies moet zijn, wordt vermeld in de herinneringen die je per email ontvangt in aanloop naar de bardienst (2 weken, 1 week en 1 dag van tevoren).

Klik hier om de instructie voor de dienstenplanner te downloaden.

Lessen

De tennislessen worden verzorgd door tennistrainers Tjeerd Bakker, Ruben Eertink en Wietse Post. Voor vragen of opmerkingen over de trainingen kun je contact opnemen via trainer@tcdemors.nl of via mobiel: 06 36 42 54 64.

Graag stellen de tennistrainers zich aan je voor!

De padellessen worden verzorgd door Bramos Padel Academy en onze trainers Brando Kamp en Max Ebbers. Voor vragen of opmerkingen over de trainingen kun je contact opnemen met info@bramospadelacademy.nl of via mobiel: 06 36 59 34 83.

Graag stellen de padeltrainers zich aan je voor!

Betreding van de banen

Onze banen mogen alleen met gepaste schoenen worden betreden. Hieronder verstaan wij (tennis)sportschoenen die geschikt zijn voor kunstgras/gravel (geen gladde zool).

In principe kan er het hele jaar door worden gespeeld, behalve als er sprake is van sneeuw, vorst/ijs en opdooi.

Laddercompetitie (KNLTB Match app)

Bij TC de Mors wordt een interne laddercompetitie gespeeld. In deze competitie wordt je één keer in de twee weken gekoppeld aan een andere tegenstander. Dit is een hele leuke manier om eens tegen anderen te spelen en andere leden te leren kennen!

Aanmelden kan door de KNLTB Match app te downloaden. Op onze website kun je uitleg vinden over hoe je kunt deelnemen aan deze laddercompetitie.

Mocht je toch nog vragen hebben, dan kan je contact opnemen met Patrick van de Riet via wedstrijdcommissie@tcdemors.nl of via mobiel: 06 46 33 34 61.

Competitie/toernooien

Er worden jaarlijks toernooien of competities georganiseerd. In sommige gevallen gaat dit samen met andere lokale tennisverenigingen. Hierover wordt je altijd ruimschoots van tevoren geïnformeerd.

Informatie over de KNLTB competities en de diverse mogelijkheden kun je vinden op de website van de KNLTB.

Mocht je hierover vragen of interesse in hebben dan kun je je melden bij onderstaande competitieleiders:

Prikbord

In de entreehal van ons clubhuis hangen twee prikborden. Hier mag iedereen zijn of haar vragen en/of opmerkingen opprikken.

Klachten, opmerkingen of verbeterpunten

Mochten er klachten, opmerkingen of verbeterpunten zijn, dan horen wij dit natuurlijk graag. Je kunt deze mailen naar secretaris@tcdemors.nl of je kunt er voor kiezen om ons contactformulier in te vullen.

Wij wensen je heel veel plezier bij TC de Mors!