Ma. t/m Zo, 08.00 - 23.00 uur
Opbroekweg 40, 7461 PH Rijssen

Tennistrainers

Vanaf 2018 worden de tennislessen op onze tennisvereniging verzorgd door trainers Ruben Eertink, Tjeerd Bakker en Wietse Post. Om hen beter te leren kennen stellen zij zich kort voor.

Ruben Eertink

Tennistrainer Ruben Eertink
Mijn naam in Ruben Eertink, 32 jaar jong en kom uit Almelo. Sinds mijn 8ste beoefen ik de allerleukste sport die er is; tennis. Ik speel met name dubbel wedstrijden op niveau 3 tijdens toernooien, competitie en FTO.

In 2015 ben ik begonnen met de opleiding tot tennisleraar via de KNLTB, omdat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken. Die wens is al direct vanaf 2015 werkelijkheid geworden. Ik heb in de tussentijd bij meerdere tennisclubs ervaring opgedaan, maar vanaf 2018 richt ik mij volledig op TV De Haambrink en TC de Mors.

Naast het vak tennisleraar ben ik ook nog werkzaam als jeugdzorgmedewerker bij zorgboerderij Ensink en volg momenteel een opleiding tot coach.
Verder blijf ik mij uiteraard zoveel mogelijk door ontwikkelen op het gebied van tennis.

Tot snel op (of rondom) de tennisbaan!

Tjeerd Bakker

Tennistrainer Tjeerd Bakker
Mijn naam is Tjeerd Bakker, ik ben 34 jaar en woon samen met mijn vriendin en dochter Loes in Almelo. Sinds mijn 8e jaar ben ik competitief tennis gaan spelen bij ATC Veenhorst en ATV Luctor et Emergo in Almelo.

Naast de begeleiding van de Almelose tennisverenigingen heb ik als juniorlid begeleiding en tennislessen van de Nederlandse Tennisbond (KNLTB) gehad. Momenteel speel ik in het eerste team van ATC Veenhorst op zaterdag.

Tijdens mijn opleiding HRM & Psychologie heb ik tennislessen verzorgd aan zowel recreanten als competitiespelers via o.a. de Tennisfactory. De jaren hierna heb ik mij gefocust op de werkzaamheden als HR-professional. Zo heb ik gewerkt als coach, arbeidsbemiddelaar en werk ik nu als HR Manager bij een kunststoffenproducent. Daarnaast ben ik de laatste 8 jaren werkzaam als tennisleraar, waarvan al ruim 3 jaar bij TC de Mors! Naast tennislessen bij TC de Mors kun je mij tegenkomen op het tennispark van TV de Haambrink in Mariaparochie.

In zowel mijn werk als HR-professional als tennisleraar geloof ik in een persoonlijke aanpak met een individueel plan. Dit plan komt samen met de speler tot stand en hierop stem ik mijn coaching en begeleiding af. Om mijn werk als tennisleraar, tenniscoach, coach en HR-professional te kunnen combineren geef ik op woensdagavond training bij de TC de Mors. Op de andere dagen kun je mijn collega-tennisleraren Wietse en Ruben treffen.

Ik zie jullie graag op het prachtige sportpark van TC de Mors!

Wietse Post

Mijn naam is Wietse Post, ik ben 22 jaar oud en kom uit Rijssen. Sinds mijn 6e tennis ik en dit is en blijft mijn favoriete sport!

In 2017 heb ik mijn A-licentie behaald om als tennisleraar aan de slag te kunnen. Sindsdien heb ik bij verschillende clubs les mogen geven. Op dit moment geef ik op dinsdag les bij TC de Mors en ben ik de andere dagen bij TC Vriezenveen te vinden. Ook ben ik bezig met het behalen van mijn B-licentie, waarbij ik ook de hogere niveau tennissers les mag gaan geven.

Naast tennis heb ik in 2020 de Calo afgerond en mag ik als gymleraar voor de klas staan, echter houd ik mij tot nu toe alleen bezig met tennis.

In het lesgeven vind ik het super leuk om met jong en oud aan de slag te zijn. Hierin vind ik het erg belangrijk dat lessers met plezier naar de baan komen en iedereen op zijn/haar eigen manier een leerproces doormaakt.

Ik zie jullie graag op of naast de baan!