Ma. t/m Zo, 08.00 - 23.00 uur
Opbroekweg 40, 7461 PH Rijssen

Aanmelden padelles

De padellessen bij TC de Mors worden verzorgd door Bramos Padel Academy.

Op dit moment beschikt TC de Mors over 2 padelbanen en wordt er lesgegeven op maandag-, woensdag- en donderdagavond en op vrijdagmorgen. Vanwege de hoge bezetting van de padelbanen door onze leden in de piekuren is het helaas niet mogelijk om nog een extra lesavond in te plannen. Dit betekent dat we helaas niet iedereen kunnen plaatsen waardoor we op dit moment een wachtlijst voor de padellessen hebben.

Wil je graag padellessen volgen bij TC de Mors? Dan raden we je aan om je wel alvast aan te melden, dan worden jouw gegevens bij Bramos bekend en kunnen zij contact met je opnemen zodra zij starten met het indelen van de nieuwe lessenreeks of wanneer er plekken vrij komen.

Klik hier om je aan te melden!

Zodra je start met padellessen bij TC de Mors dan word je automatisch ook lid van onze vereniging. Met een lidmaatschap bij TC de Mors kun je onbeperkt gebruik maken van zowel de tennis- als de padelbanen. Dus ook wanneer er nog niet gelijk plek is bij de padellessen.

Verder word je lid bij de KNLTB, waardoor het mogelijk is mee te doen aan open tennis- en padeltoernooien en competities die in Nederland worden georganiseerd. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor het spelen van padelcompetitie ga naar de pagina Padelcompetitie spelen.