Ma. t/m Zo, 08.00 - 23.00 uur
Opbroekweg 40, 7461 PH Rijssen

Nieuwsbrief februari 2022

Algemene Ledenvergadering 2021

Beste leden,

Wat zijn wij blij met versoepelingen die door het kabinet zijn afgekondigd! Bijna alle maatregelen komen te vervallen en de vrijwilligers van TC de Mors staan dan ook te popelen om het seizoen voor 2022 weer met jullie allemaal op te mogen starten!

Deze week is de kantine nog geopend tot 22:00 uur, maar vanaf volgende week zijn de kantine en het terras weer geopend op de reguliere tijden en hopen wij jullie snel weer te ontmoeten, om onder het genot van een hapje en een drankje, gezellig met elkaar bij te kletsen. Daarnaast willen wij alvast 2 andere belangrijke data met jullie delen.

ALV - 16 maart
De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering is vanwege de coronamaatregelen dit jaar weer iets later dan jullie van ons gewend zijn, maar bij deze nodigen wij jullie allemaal van harte uit op woensdag 16 maart a.s. Ook dit jaar hopen wij jullie te ontmoeten bij restaurant Brodshoes, Bouwstraat 41 in Rijssen. Vanaf 19:30 uur staat de koffie klaar en om 20:00 starten we de vergadering. In de bijlage treffen jullie de notulen van vorig jaar aan.

Opening seizoen - 26 maart
Zaterdag 26 maart staat de opening van het seizoen weer op de planning! Dit jaar wordt er een familie/vrienden-toernooi georganiseerd en wij nodigen jullie hiervoor van harte uit! Verdere informatie volgt op korte termijn, maar noteer deze datum alvast in je agenda en zoek alvast een gezellige en fanatieke vriendin, vader, opa of buurvrouw uit, die samen met jou deze middag het onverslaanbare duo van TC de Mors gaat vormen! Wie weet ga je met de eerste prijs naar huis!

Oude rackets
Regelmatig vinden er clinics plaats bij ons op het park. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar gebruikte senioren rackets die nog waardig genoeg zijn om mee te tennissen. Mocht je een verouderd racket thuis hebben liggen waar je niets mee doet, dan hopen wij dat je deze bij ons in de kantine wilt achterlaten.

Wij zien jullie graag 16 maart en in de tussentijd veel tennis- en padelplezier toegewenst!

Bestuur TC de Mors