Ma. t/m Zo, 08.00 - 23.00 uur
Opbroekweg 40, 7461 PH Rijssen

Nieuwsbrief augustus 2021

Beste leden,

De zomervakantie zit er voor de meesten van ons weer op en nu de scholen weer begonnen zijn, begint het normale ritme weer.

Zo ook bij TC de Mors. De trainers starten met veel enthousiasme de lessen weer op, de kantine is weer geopend en in deze nieuwsbrief vind je de meeste informatie voor het restant van het seizoen.

ALV
Net voor de zomerstop hebben wij onze verlate ALV mogen houden bij Brodshoes. Dit was een gezellige avond, met veel informatie. Klik hier om de notulen te downloaden.

ZAMIBO (racketmix)
Voor de vakantie hebben we al een aantal gezellige en sportieve zamibo-middagen gehad en dit willen we graag voortzetten op de volgende data:

  • 28 augustus
  • 11 september
  • 25 september

Twijfel je nog of het wel wat voor je is? Kom dan gewoon een keer meespelen, dan merk je vanzelf hoe leuk is het om met en tegen anderen te spelen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor alleen een gezellige borrel!

Competitie
Spelen in competitie verband is leuk, ontspannend, leerzaam en vooral gezellig! Dit najaar spelen er 6 tennisteams op de vrijdagavond en 4 padelteams op vrijdag en zaterdag mee in de competitie. Vanaf 17 september t/m 29 oktober strijden de teams om het felbegeerde kampioenschap.

Bij deze worden jullie uitgenodigd om op de vrijdagavonden en zaterdagen, wanneer er gespeeld, te komen kijken en te ervaren hoe het is om competitie te spelen. Wellicht dat je zelf ook zin krijgt om je, samen met je teammaten, in te schrijven voor een volgende competitie reeks. In het voor- en najaar start er een reeks wedstijden.

Voor de deelnemende leden, klik hier voor een instructie hoe de KNLTB clubapp het nog makkelijker maakt om je speeldata, team- en wedstrijdindeling te bekijken.

Laddercompetitie 2e helft 2021
In de eerste helft van het zomerseizoen zijn we gestart met de tennis en padel laddercompetitie. Omdat we dit jaar gebruik maken van een nieuwe ladder app hebben we gemerkt dat er nog niet alles soepeltjes is verlopen.

De door de KNLTB ingestelde competitie was gepland van 13 mei 2021 t/m 16 augustus 2021. Hierdoor kunnen jullie nu niet meer inloggen in de app en lijkt het erop dat er geen ladder meer beschikbaar is.

We hebben de beschikbare laddercompetities (tennis enkel/dubbel en padel) weer geactiveerd vanaf maandag 23 augustus en deze lopen nu door t/m halverwege december. Er zijn vanaf nu weer genoeg mogelijkheden om aan je ladder ranking te werken.

Probeer het een keer het is erg leuk om mee te spelen. Meer deelnemers betekent ook veel leukere en gevarieerdere wedstrijden.

Klik hier voor een uitleg over hoe je aan te melden. Mocht je nog vragen hebben of lukt het aanmelden niet, dan kan je het beste een mail sturen naar wedstrijdcommissie@tcdemors.nl of een appje naar Patrick van de Riet (+31 6 46 33 34 61).

Bardienst en ruilen op website
Tot dit jaar hadden leden de mogelijkheid om de door de barcommissie ingeplande diensten onderling te ruilen via de ledensectie op de website.

Doordat we begin dit jaar met onze ledenadministratie zijn overgestapt van ons eigen systeem naar die van de KNLTB ClubApp, beschikt de website op dit moment niet meer over de meest actuele gegevens. De ledensectie op de website is om deze reden uitgeschakeld, omdat anders nieuwe leden niet zouden kunnen inloggen en dit tot verwarring zou leiden.

Voor dit jaar maken we echter nog wel gebruik van ons eigen bardienstsysteem en zijn de diensten gepland met leden die al in 2020 lid waren. Nieuwe leden hebben persoonlijk een uitnodiging van de barcommissie ontvangen om een dienst samen met een gepland lid mee te draaien.

Mocht je een bardienst willen ruilen, dan kan dit het beste door een mail te sturen naar barcommissie@tcdemors.nl en website@tcdemors.nl o.v.v. de bardienstdatum en de naam van je vervanger. Wij zorgen er dan voor dat de gegevens op de website worden aangepast. Let op, je blijft wel eindverantwoordelijk dat de bardienst (door je vervanger) gedraaid wordt.

Vanaf volgend jaar zullen bardiensten gepland gaan worden via het het systeem van de KNLTB ClubApp. Meer informatie hierover volgt later dit jaar.

Toegangspoort
Helaas blijkt het huidige toegangssysteem niet meer naar behoren te werken en komt het te vaak voor dat de poort niet meer geopend kan worden met het KNLTB-pasje. Wij zijn op dit moment bezig met het uitzoeken van een nieuw toegangssysteem en hopen hier op korte termijn een goede oplossing voor te vinden.

Tot die tijd is de toegangsdeur voorzien van een klink en kan iedereen dus altijd het park betreden. De entreehal zal wel met het pasje moeten worden geopend.

Planning en activiteiten 2021
Hou onze mail, app of website goed in de gaten. Op korte termijn volgt er leuk nieuws voor wat betreft de planning voor het komende half jaar.

Met sportieve groet,
Bestuur TC de Mors