Ma. t/m Zo, 08.00 - 23.00 uur
Opbroekweg 40, 7461 PH Rijssen

Nieuwsbrief oktober 2022

Het najaar heeft zijn intrede gedaan, maar goed om te zien dat ondanks het wisselende weer nog steeds veel leden hun weg naar ons sportpark weten te vinden! Graag willen we jullie via deze nieuwsbrief een update geven over onze vereniging.

Gezocht: schoonmaakster clubhuis
Per direct zijn wij op zoek naar een schoonmaakster die met veel plezier ons prachtige clubhuis wil schoonmaken. Het gaat om ongeveer 4-5 uur per week verdeeld over twee dagen (voorkeur maandag/vrijdag). De werkzaamheden zijn onder andere het schoonmaken van de keuken, de kantine, de douches en het onderhouden van het koffiezetapparaat. 

Ben jij of ken jij een enthousiaste schoonmaakster/schoonmaker dan horen wij dit graag! Je kunt contact opnemen met de barcommissie (barcommissie@tcdemors.nl) of stuur een whatsapp berichtje naar: 06-50223600.

Donderdag 6 oktober: Sponsoravond
Als vereniging zijn wij onze sponsoren erg dankbaar! Mede dankzij hun bijdrage kunnen wij ons park verder ontwikkelen en als vereniging doorgroeien. Om onze sponsoren te bedanken is er op donderdag 6 oktober een sponsoravond. Tijdens deze avond staan de banen en het clubhuis ter beschikking van de sponsoren en de commissie. Vrij afhangen is deze avond niet mogelijk. 

Zaterdag 8 oktober: Jeugd clinic Padel
Op zaterdag 8 oktober organiseren wij samen met Bramos Padel Academy een jeugdmiddag padel. Iedereen tussen de 12 en 17 jaar is deze middag van harte welkom! Het maakt niet uit wat je niveau is en ook hoef je geen lid van onze vereniging te zijn om mee te kunnen spelen. Er zijn nog enkele plekken vrij op deze middag, dus ken je iemand die interesse heeft, geef hem of haar dan deze link door: https://bramospadelacademy.nl/jeugddag/

Dinsdag 25 oktober: Kantine beperkt toegankelijk voor leden
Op dinsdag 25 oktober vind er een regionaal KNLTB club overleg plaats in ons clubhuis. Vanaf circa 19:45 tot 22:00 uur is het daardoor niet mogelijk om plaats te nemen in de kantine. De toiletten, kleedruimtes en is het buitenterras zijn wel gewoon toegankelijk.