Ma. t/m Zo, 08.00 - 23.00 uur
Opbroekweg 40, 7461 PH Rijssen

Nieuwsbrief juni 2022

Beste leden,

De eerste maanden van het nieuwe seizoen zitten er inmiddels op. Gelukkig zitten we als vereniging niet stil en is er van alles te melden. Via deze nieuwsbrief praten we je graag bij.

Nieuwe sponsoren
De meest in het oog springende verandering zijn de nieuwe sponsordoeken rondom de tennisbanen. Onder aanvoering van de afgelopen jaar opgerichte sponsorcommissie zijn er maar liefst 55 sponsoren bereid gevonden om onze vereniging (opnieuw) te steunen!

Via deze sponsorbijdragen wordt het voor ons als vereniging mogelijk om extra activiteiten en evenementen aan te bieden en ons sportpark in de toekomst verder uit te breiden. Op deze manier kunnen wij een actieve rol blijven spelen via de sociale en maatschappelijke doelstellingen van onze vereniging.

Benieuwd wie onze sponsoren zijn of zelf sponsor worden?

Vernieuwde website
Zoals tijdens de ALV al is toegelicht, is er de afgelopen winterperiode hard gewerkt aan het vernieuwen van de website. Hoewel de look & feel nog steeds naar tevredenheid was, werd het na 8 jaar wel tijd om de achterliggende technieken te vernieuwen.

Zo is enerzijds de website nu beter en sneller toegankelijk gemaakt op je mobiel, maar kunnen we ook beter voldoen aan de toenemende eisen die ons als vereniging worden gesteld in het kader van beveiliging persoonsgegevens.

Verder hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om het aanmelden bij zowel onze vereniging (lidmaatschap) als tennis- en padellessen te digitaliseren. Aanmelden is nu enkel nog mogelijk via de website. De mogelijkheid tot het downloaden en aanleveren van een geprint/gescand aanmeldformulier is komen te vervallen.

Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op onze vernieuwde website!

Competitie
Spelen in competitie verband is leuk, ontspannend, leerzaam en vooral gezellig! Tot komende woensdag 15 juni a.s. is het mogelijk om je aan te melden voor de najaarscompetitie tennis én padel.

Klik hier voor de speeldata KNLTB Najaarscompetitie 2022 (tennis)
Klik hier voor de speeldata KNLTB Padelcompetitie najaar 2022 (padel)

Inschrijven kan per team via onze competitieleiders. Aarzel niet en geef je gelijk op!

Tennis: Gerrit Reuvekamp (gwreuvekamp@gmail.com / 0622894724)
Padel: Maarten Boerman (maartenboerman@gmail.com / 0621393201)

Teamies gezocht!
Voor de najaarscompetitie op zaterdag (tennis, niveau 8) zijn Sabiene Brinks en Chantelle van Losser op zoek naar minimaal 2 extra teamgenoten, zodat ook zij mee kunnen doen.

Lijkt jou dit wat? Neem dan gelijk contact via info@tcdemors.nl, dan brengen wij jou in contact met de dames!

Schoonmaak
TC de Mors is per direct op zoek naar iemand die 2 ochtenden in de week, bij voorkeur op maandag + vrijdag, 2 uur per ochtend (betaald) wil komen schoonmaken. Het gaat dan om de schoonmaak van de kantine, keuken en douches.

Geïnteresseerden kunnen rechtstreeks contact opnemen met de barcommissie: barcommissie@tcdemors.nl

Bereikbaarheid sportpark
Tot slot willen wij je graag attenderen op de mogelijk verminderde bereikbaarheid van ons sportpark op onderstaande data:

  • 2 juli: Heracles (bij s.v. Rijssen)
  • 15-16 juli: NK skeeleren (bij Skeelervereniging Rijssen)

Bestuur TC de Mors