Ma. t/m Zo, 08.00 - 23.00 uur
Opbroekweg 40, 7461 PH Rijssen

Nieuwsbrief januari 2023

Het nieuwe jaar is volop aan de gang en de meeste vrijwilligers zijn alweer druk in de weer met de voorbereidingen voor dit jaar. Zo staan de eerste activiteiten weer voor de deur en speelt er van alles binnen onze club. Hierover willen wij jullie graag informeren.

ALV – 13 februari 2023
Dit jaar hebben we een aantal belangrijke punten met elkaar te bespreken en wij willen jullie nadrukkelijk vragen om deze avond aanwezig te zijn!

Zo praten wij jullie graag bij over de huidige stand van zaken m.b.t. de ontwikkeling van de uitbreidingsplannen van ons park en hopen samen met jullie definitieve beslissingen te maken over de realisatie hiervan. Maar ook andere belangrijke punten zoals een terrasoverkapping en de contributie staan deze avond op het programma. Belangrijke punten die voor ieder lid van belang zijn.

Dus noteer deze datum en laat je gezicht zien bij Lucky The Feel Good Provider op maandag 13 februari! De officiële uitnodiging, inclusief agendapunten, ontvangen jullie volgende week.

Open toernooi – week 27
En weer iets leuks te melden vanuit onze kant…

Dit jaar hopen wij in week 27 (1 t/m 8 juli) voor het éérst een open toernooi te organiseren op ons park. We hebben ingetekend voor zowel tennis als padel!

Mark Hofmeijer en Patrick van de Riet hebben recent het officiële VTL-toernooileider diploma behaald en zijn samen met Gerrit Reuvekamp de eerste lijntjes aan het uitzetten!

HULP gezocht
De commissie staat in de startblokken, maar is per direct op zoek naar een aantal leden die het leuk lijkt om hierin mee te denken. Wij zoeken een aantal leden die samen met deze heren de gehele organisatie op zich willen nemen, maar ook zijn we op zoek naar leden die een kleinere rol (bv. een avond gastvrouw/heer zijn, standen noteren etc) op zich zouden willen nemen! Wij hopen vanuit verschillende hoeken positieve reacties te ontvangen en dat het ons lukt er met elkaar een groot succes van te maken.

Heb je interesse of ben je benieuwd of dit iets voor jou zou zijn, neem dan voor 13 februari contact op met Mark Hofmeijer (cc@tcdemors.nl) of Marleen Willems (info@tcdemors.nl). Wil je je al gelijk aanmelden (dat hopen we natuurlijk 😊), dan mag je een bericht sturen naar info@tcdemors.nl en nemen wij contact met jou op.

Gevonden voorwerpen
In de hal van het clubhuis zijn alle gevonden voorwerpen verzameld. Mis je nog een bidon, schoenen, rackets of andere spullen; check dan even of hier iets van jou bij ligt. Eind februari zullen de overgebleven spullen worden weggegooid. Het zou jammer zijn dat hier iets van jouw bij zou zitten.

Wij wensen iedereen veel tennis en padel plezier en hopen jullie te ontmoeten op 13 februari!