Ma. t/m Zo, 08.00 - 23.00 uur
Opbroekweg 40, 7461 PH Rijssen

Nieuwsbrief februari 2021

Beste leden,

Nu in Nederland de eerste vaccinaties zijn gezet, kijken we als vereniging langzaam weer vooruit naar het moment dat we weer met z'n allen onbeperkt kunnen tennissen en padellen. Tijd dus voor een update!

ALV – save the date – 17 mei 2021
Wij hebben als bestuur even gewacht met het maken van planningen, dit allemaal in de hoop op eerdere versoepelingen van de corona-maatregelen.
Ondanks de vaccinaties ziet het er nog niet naar uit dat dit korte termijn zal gebeuren, vandaar dat we besloten hebben om de ALV door te schuiven naar een later tijdstip dan jullie normaal van ons gewend zijn.

De ALV zal dit jaar plaatsvinden op maandag 17 mei 2021. Noteer deze datum alvast in jullie agenda! Te zijner tijd ontvangen jullie hiervoor een uitnodiging.

Tenniscompetitie
De sluitingsdatum voor het aanmelden van de tenniscompetitie is reeds geweest en wij hebben voor het voorjaar 2021 maar liefst 11 teams mogen aanmelden.

Weten wanneer je eerste speeldag is?
Klik hier voor de speeldata

Padelcompetitie
De padelcompetitie start later in het jaar (v.a. juni 2021) en hiervoor kun je je nog aanmelden (als team of als individu) tot 6 maart 2021. Stuur hiervoor een mail naar: maartenboerman@gmail.com
Twijfel je nog? Neem dan gerust contact met ons op, wij informeren je hier graag over.

Klik hier voor de speeldata

Ledverlichting tennisbanen
Eind vorig jaar hebben we de lampen van de padelbanen al vervangen voor LED-verlichting en vorige week is dit ook voor alle lampen van de tennisbanen gebeurd. Ons hele park is dus voorzien van LED-verlichting!

Met deze duurzame investering hopen wij de kosten voor het energieverbruik een heel stuk te minimaliseren.

Handmatig in- en uitschakelen van de verlichting
Helaas worden wij met enige regelmaat gebeld door buurtbewoners dat de verlichting de hele nacht blijft branden. De verlichting van de 4 tennisbanen kan worden in- én uitgeschakeld met een knop naast het afhangbord in de hal van het clubhuis. De verlichting van de padelbanen kunnen worden ingeschakeld bij de padelbaan zelf. Wij willen jullie vragen er op te letten dat de verlichting uitgeschakeld wordt bij het verlaten van de baan!

Sportieve groet,
Bestuur TC de Mors