Ma. t/m Zo, 08.00 - 23.00 uur
Opbroekweg 40, 7461 PH Rijssen

Nieuwsbrief december 2022

De kerstdagen zijn geweest en 2022 is bijna ten einde. We kijken terug op een jaar waarin we weer terug konden gaan naar het oude normaal. Het jaar waarbij we weer samen mochten komen en er weer feestjes gegeven konden worden, maar ook een jaar waarin er nieuwe lastige vraagstukken ontstonden.

Voor onze vereniging was het jaar van elkaar (weer) opnieuw fysiek ontmoeten en van nieuwe ontwikkelingen. Zo mochten wij weer een jeugdkamp organiseren, werden er weer competities gespeeld en hebben wij genoten tijdens de gezellige avonden en was de sponsoravond een groot succes. Daarnaast hebben de ontwikkelingen voor uitbreiding van het park ook concrete vormen aangenomen en hopen wij volgend jaar te kunnen starten met de uitbreiding van ons prachtige park.

Sluiting kantine
De kantine is gesloten in week 52 en week 1. De kleedruimtes en toiletten zijn wel toegankelijk en natuurlijk kan je gewoon komen tennissen of padellen.

Inschrijven bardienst
De inschrijving voor het draaien van bardienst in 2023 staan open en iedereen kan zich weer zelf inschrijven (KNLTB app -> Club -> Diensten -> Kies een dag). Het zou fijn zijn wanneer iedereen zich hiervoor actief meldt en dat wij dit niet voor jullie hoeven in te vullen.

Ledenvergadering 13 februari 2023
Dit jaar hopen wij jullie te ontmoeten tijdens onze jaarlijkse ALV op maandag 13 februari! Dit jaar op een andere locatie dan je van ons gewent bent, namelijk bij Lucky The Feel Good Provider aan de Morsweg 8E in Rijssen. Tijdens de ALV staan naast de standaard onderwerpen, de nieuwe ontwikkelingen op het programma en zullen wij samen met jullie definitief beslissingen moeten nemen. Wij hopen dan ook op een grote opkomst!

Jeugdpadel lessen
Samen met Bramos padelacademy willen wij padellessen voor de jeugd gaan aanbieden. We hebben op dit moment nog te weinig jeugdleden om een eerste lessenreeks te starten en zijn dus op zoek naar jeugdleden die graag willen leren padellen. Ken jij iemand of heb jijzelf interesse, meld je dan aan via info@tcdemors.nl!

Glow in the dark tennis
13 januari 2023 staat het glow in the dark tennis voor alle jeugdleden op het programma. Er hebben zich hier al veel jeugdleden voor aangemeld en meer informatie hierover volgt op korte termijn.

Competitie
Competitie spelen is leuk, gezellig en je leert er veel van. Daarom nog even extra onder de aandacht. Aanmelden kan tot 2 januari 2023 voor tennis bij Gerrit Reuvekamp (g.reuvekamp@gmail.com / 0622894724) of voor padel bij Maarten Boerman (maartenboerman@gmail.com/ 0621393201).

Tot slot wensen wij jullie een hele fijne jaarwisseling en geweldig goed 2023 met veel tennis- en padelplezier toe!