Ma. t/m Zo, 08.00 - 23.00 uur
Opbroekweg 40, 7461 PH Rijssen

Nieuwsbrief april 2021

Beste leden,

Het is alweer april en helaas heeft de persconferentie van vanavond nog niet gezorgd voor verdere versoepelingen van de bestaande coronamaatregelen. Wat hadden graag ons clubhuis weer geopend of toeschouwers ontvangen tijdens activiteiten, zoals het onlangs georganiseerde jeugdtoernooi. Maar laten we aan de andere kant blij zijn dat wij überhaupt weer mogen tennissen/padellen en dat we weer kunnen dubbelen.

Het positieve nieuws is dat wij als vereniging de laatste tijd veel nieuwe leden hebben mogen verwelkomen en dat onze huidige ledenaantal momenteel op 350 staat!

ALV verplaatst
Omdat de maatregelen niet hebben geleidt tot versoepelingen hebben wij besloten de ALV die op maandag 17 mei gepland stond te verplaatsen naar een later tijdstip. De reden hiervoor is dat wij toch erg graag de ALV fysiek willen laten plaatsvinden en wij hopen dat dit wellicht in juni of juli mogelijk zal zijn. Een nieuwe datum volgt zodra wij meer weten over eventuele versoepelingen.

Afhangen
Het is de afgelopen weken extreem druk op ons park en met name in de avonduren zijn alle banen volledig bezet. Fijn om te zien dat iedereen de weg naar ons prachtige park weet te vinden!

Toch horen wij geluiden over het niet correct of creatief afhangen van de banen. Wij beseffen dat het lastig materie is en dat iedereen graag wil spelen. Maar om iedereen een kans te geven een baan af te hangen, doen wij toch een moreel verzoek aan alle leden dat bij het afhangen van een baan ook rekening wordt gehouden met het feit dat er ook andere leden zijn die graag zouden willen afhangen.

Nog even voor de volledigheid: wanneer je een baan afhangt, registreer dan ALLE spelers waarmee je de baan opgaat (registratieplicht i.v.m. corona) en het is niet de bedoeling dat er 2 uur achter elkaar gereserveerd wordt door dezelfde spelers.

KNLTB administratiesysteem
De afgelopen weken zijn wij bezig geweest met het overzetten van alle leden van onze eigen administratiesysteem naar het KNLTB administratiesysteem. Enkelen van jullie zullen een mail hebben ontvangen vanuit de KNLTB met bijvoorbeeld een registratie voor padel. Dit is echter puur een administratieve handeling die verder geen invloed heeft op het lidmaatschap. Het heeft te maken met het opnieuw inrichten van de administratie en de lidmaatschappen die wij als vereniging hebben opgevoerd in het systeem.

Mochten hierover nog onduidelijkheden zijn, dan horen wij dit graag.

Kleding
In de hal staat een mand met gevonden voorwerpen. Mocht je nog een trui, schoenen of een drinkbeker missen, dan zijn ze daar terug te vinden. Deze mand blijft nog staan tot en met eind april en zal daarna worden weggegooid.

Veel tennis en padelplezier en blijf gezond!

Bestuur TC de Mors