Ma. t/m Zo, 08.00 - 23.00 uur
Opbroekweg 40, 7461 PH Rijssen

AED bij TC de Mors

Sinds begin februari 2016 heeft TC de Mors de beschikking over een AED. De AED hangt bij het afhangbord in de hal.

De AED is ter beschikking gesteld door de welbekende ‘dinsdagavondgroep’ die het onderhoud doet van het gehele tennispark. Van de buitenkant van het clubhuis, de tuin, het gras tot en met het wekelijkse baanonderhoud wordt door deze groep mannen verzorgd.

We hebben deze groep leden gevraagd op welke wijze we hen konden bedanken voor de in 2015 gedane arbeid, waarop zij met het fantastische voorstel kwamen een AED aan te schaffen.

Wij als bestuur hebben dit voorstel ondersteund en de AED inmiddels aangeschaft. We bedanken de leden van de groep nogmaals voor hun inzet om ons park pico bello te onderhouden en hun goede idee voor de aanschaf van een AED.

Oproep

De AED is zeer gebruiksvriendelijk, maar toch is het belangrijk om een instructie te volgen zodat een gebruiker weet wat hij / zij moet doen en snel kan handelen.

Wij hebben de instructeurs van het Rode Kruis bereid gevonden om een paar keer instructies te geven. Bij deze dan ook de oproep aan alle leden om je op te geven voor een instructieavond.

Veelal tennissen leden op een vaste avond. Het zou mooi zijn dat er elke avond meerdere personen op het park zijn die een dergelijke instructie heeft gevolgd.

Geef je daarom snel op via secretaris@tcdemors.nl (uiterlijk tot 15 maart) en geef daarbij je voorkeursavond aan. Na overleg met de Rode Kruis mensen zullen we vervolgens instructieavonden inplannen.

Het bestuur